Levend-Bloed-Analyse

Werkwijze_Mateboer_02_thumb_M_mediaBij de meeste patiënten doe ik een Levend-Bloed-Analyse.

Eén druppel bloed kan veel vertellen over uw gezondheid. Bloed vertoont kenmerken, die overeenkomen met uw ziektebeeld. Levend-Bloed-Analyse is een diagnosemethode, die in de meeste gevallen bevestigt, wat in het vraaggesprek naar voren is gekomen. Bij elke controleafspraak tijdens het behandelingstraject is heel goed aan het bloed te zien hoe het lichaam op de behandeling reageert.

Levend-Bloed-Analyse wordt in de reguliere geneeskunde niet toegepast.

Hoe gaat het in z’n werk?

Werkwijze_Mateboer_01_thumb_M_media
Middels een vingerprik worden enkele druppels bloed afgenomen en deze worden door een microscoop bekeken. Op een monitor kunt u meekijken en ziet u wat er in uw bloed zit. Behalve de bloedlichaampjes kunt u ook iets van voedsel en soms bacteriën zien.
De samenstelling, de vorm, de beweeglijkheid en de groepering van bloedcellen kunnen wijzen op hoe gezond u bent, of op een bepaalde stoornis in het lichaam.
We zien bijvoorbeeld aanwijzingen over de aanwezigheid van teveel cholesterol, of over de werking van het afweersysteem, over  spijsverteringsstoornissen, virus- en schimmelinfecties, belasting van de lever of darmen, de aanwezigheid van gistcellen, enz.
?2012 Praktijk voor Natuurgeneeskunde Mateboer

Privacy ©2018 Praktijk voor Natuurgeneeskunde Mateboer Interaction Design Userflow