Natuurgeneeskunde in mijn praktijk

korenveld-1Als iemand een aandoening heeft, is er een storing in het lichaam. Dan wordt het tijd om met natuurlijke middelen en goede voeding het lichaam weer gezond te krijgen. Het lichaam heeft een enorme capaciteit aan genezend vermogen om zelf te herstellen. Dit zelf herstellend vermogen kan passief zijn waardoor klachten van kwaad tot erger worden, of dit genezingsproces wordt voortdurend weer teniet gedaan waardoor de klachten blijven bestaan en herstel uitblijft.

Soms zal iemand met zijn aandoening moeten leven, dan is deze patiënt erg geholpen met duidelijkheid, ondersteuning en verlichting.

Een uitgebreid vraaggesprek (anamnese) is het belangrijkste middel om tot een diagnose komen van wat er aan de hand is. Daarnaast doe ik enkele testen. Vervolgens stel ik een behandelplan op. Met dit persoonlijk behandelplan wordt het lichaam gestimuleerd en krijgt de patiënt weer moed. U krijgt een persoonlijk voedingsvoorschrift, een advies met betrekking tot uw leefgewoonten en een mogelijk advies voor supplementen.
?2012 Praktijk voor Natuurgeneeskunde Mateboer

Privacy ©2018 Praktijk voor Natuurgeneeskunde Mateboer Interaction Design Userflow